header-image

Gebr. Mussche BV is een familiebedrijf uit Staphorst dat al meer dan 80 jaar actief is in de logistieke sector, en al vele decennia lang gespecialiseerd is in het vervoer van asfalt, beton en allerlei hieraan gerelateerde activitieiten. Vandaag de dag maken we gebruik van 34 vrachtwagencombinaties, waarmee onze vakbekwame chauffeurs dagelijks door heel Nederland komen om de klant van dienst te zijn.
Kijk verder op onze website voor een volledig overzicht van al onze werkzaamheden, waarvoor allemaal geldt dat deze kwaliteitsvol en met passie worden uitgevoerd, waarbij veiligheid uiteraard hoog in het vaandel staat.

 • Asfalt

  Ten behoeve van de wegenbouw kunnen vrijwel al onze auto's kunnen uitgerust worden met een geïsoleerde asfaltbak. Wij bieden bakwagens met een kipper, bakwagens met een onderlosser, een bakwagen met een HotBox en combinaties van trekker/kippertrailer. Zo zijn wij optimaal inzetbaar voor elke asfaltklus.
   

  BEKIJKEN
 • Beton

  Wij hebben een ruim aanbod aan betonmixers, zowel bakwagens als trekker/trailer-combinaties. Dankzij dit ruime aanbod zijn wij ook ruim inzetbaar, en rijdens daarom zowel in de verhuur voor betoncentrales, voor aannemers en voor de wegenbouw.
  Want beton, daar maak je 't mee!
   

  BEKIJKEN
 • Overig

  Naast onze dagelijkse bezigheden op het gebied van asfalt en beton hebben we nog meer terreinen waar we werkzaam zijn. Zo verzorgen we speciaal transport, vervoeren we bagger, zitten we in het containerwerk en zijn in de winter actief in de gladheidsbestrijding. Verder hebben we een veeg/zuigauto t.b.v. wegdekreiniging.

  BEKIJKEN
AsfaltBetonOverig