10-03-2018 - Nieuwe bandlosser

We kunnen nu een 3e Volvo bandlosser inzetten voor het asfalt draaien in tunnels of onder hoogspanningskabels/ bomen/ viaducten enz.

volvo volvoo

03-07-2017 - Nieuwe containerauto MAN 8x4 WS

Nieuwe MAN 8x4 WS containterauto met NCH systeem.

man

26-05-2017 - Nieuwe Scania R500 met kippertrailer

Nieuwe Scania R500 met kippertrailer, welke ook voorzien is van een asfaltsnep.

auto

12-09-2013 - 2 Carnehl lichtgewicht opleggers

Mussche transport uit Staphorst heeft onlangs 2 Carnehl lichtgewicht kipoplegger in gebruik genomen. Mussche een toonaangevend bedrijf  in grond-, en wegenbouw,  heeft volgens Jan Mussche  gekozen voor de lichtgewicht kipopleggers van Carnehl om het aanzienlijk hoger laadvermogen van de opleggers door het laag eigengewicht van 6850 kg, en het klantspecifiek bouwen de hoogstaande  kwaliteit van de opleggers.De 3-assige kipopleggers  zijn uitgevoerd met een hoogwaardig stalen chassis en een aluminium laadbak met aluminium afdekkleppen.De laadbak is voorzien van een speciaal slijtvaste kunststof vloer voor het snel lossen van de lading en geschikt is voor klei, zand, asfalt en menggranulaat.

Snoete foto

10-08-2013 - Nieuwe Scania

De legergroene Scania die een paar maanden geleden aangeschaft is staat nu gespoten en wel op de oprit. Volgende week zal hij gelijk al worden ingezet in het asfalttransport.

scania1

24-10-2012 - Nieuwe Land-Rover

Gebr. Mussche heeft pas een Land Rover Defender 90 aangeschaft. Het voertuig heeft een 4x4 aandrijving en deze aangepast om zo te strooien voor de provincie Overijssel. Het bedrijf was hard aan een nieuwe bedrijfsauto toe, aangezien zijn voorganger, een Nissan Patrol, zijn beste tijd wel heeft gehad. Ondanks dat de auto erg krap is, is Mussche er wel over te spreken. Dit jaar strooit de Patrol nog, maar de bedoeling is om volgend strooiseizoen deze Land Rover te gaan inzetten.

land rover

CERTIFICATEN

Gebr. Mussche

afd. transport

Industrieweg 52
7951 TA STAPHORST